Naš tim stručnjaka za digitalni marketing može vam pomoći da poboljšate prodaju vaših proizvoda i usluga. Mi imamo više od 10 godina iskustva u digitalnom marketingu i spremni smo da uložimo svoje znanje i time podignemo prodaju vaših proizvoda.

Radimo sve vrste digitalnog marketinga od marketinga na socijalnim mrežama do marketinga na YouTube platformi. U sklopu bilo kojeg paketa usluga dobijate profesionalni grafički dizajn vaših reklama i banera. Također radimo i produkciju video reklama.

Želite da vaš brend bude prvi na Google pretrazi ni to za nas nije problem. Slobodno nas kontaktirajte. Možemo vam ponuditi da za malu svotu novca vaš oglas bude prikazan velikom broju vaše ciljane publike.

Mi sve kampanje prilagođavamo vašoj ciljanoj publici. U mogućnosti smo da vodimo i vaše profile na društvenim mrežama.

Ako imate web stranicu i potreban vam je redizajn ili vam je potrebna nova funkcionalnost i tu vam možemo pomoći jer naš tim iskusnih web developera može da vam uradi potpuno novu web stranicu ili redizajn postojeće. Radimo i outsorucing naših usluga.

Imate potrebu za sales menagerom i tu vam možemo pomoć jer na raspolaganju imamo više sales menagera koji za vas mogu raditi na procenat ili za fiksni iznos.

Samo mi imamo specijalni ugovor sa regionalnim portalom www.receptoor.com koga dnevno posjeti oko 10 000 osoba iz naše regije (Bosna i Hercegovina, Srbija, Hrvatska…). Na osnovu toga možemo vam ponuditi fiksnu reklamu na istom za veoma pristupačnu cijenu. Mali baner (250 x 250) na portalu www.receptoor.com postavljen sa desne strane u bočnu traku iznajmljujemo po cijeni od 50 KM mjesečno. Fiksni baner znači da isti neće biti u rotaciji i uvijek će biti tu ko god da posjeti web stranicu. Za više informacija javite nam se na ovaj email: info@xxlclass.com