WeCreativez WhatsApp Support
Kontaktirajte naš tim putem WhatsApp aplikacije
Poštovani izvolite kako Vam možemo pomoći?

Od početka 2022. godine, XXL Studio Tuzla predstavlja inovativan pristup kreiranju web stranica kroz sistem gotovih web stranica baziranih na WordPress-u. Prednost ovih stranica je ta da za 1 – 2 radna dana dobijate potpuno funkcionalnu web stranicu sa demo sadržajem. 

Ove web stranice su pogodne za sve one koji su se susretali sa WordPress administracijom i znaju da uređju sadržaj u WordPress-u. Dakle vi ovdje dobijate potpuno dizajniranu i funkcionalnu web stranicu sa demo sadržajem. Nakon toga vi na lak način možete da izmjenite demo sadržaj sa vašim. Ukoliko niste vični ovome ili ne želite da trošite vrijeme na dodavanje sadržaja slobodno se javite nama i mi ćemo to da uradimo za vas. Ova usluga dodavanja vašeg sadržaja se plaća dodatno.

Teme koje instaliramo na WordPress su premium teme sa najnovnijim verzijama koda. Uz teme dobijate i web bilder putem koga možete lako sa drag&drop sistemom da uređujete web stranicu. Teme koriste moderan i nov dizajn koji će privući pažnju posjetioca.

Bitno je naglasiti da se WordPress i tema dodaju na vaš hosting nalog, dakle nemate nikakvih mjesečnih ni godišnjih obaveza prema nama jer sav kod je hostiran na vašem nalogu. Pošto je sav kod hostiran na vašem hosting nalog u vi imate potpuno upravljanje nad web stranicom. 

Šta dobijate u paketu od 100 KM?

U sklopu ove ponude dobijate instalaciju WordPress-a na vaš hosting, dodavanje i instaliranje premium teme koja je prikladna za vašu branšu, dodavanje demo sadržaja na temu (slike, tekstovi i slično).

Sve teme su sa modernim dizajnom i najnovijim kodom. Pošto ne želimo da igramo na slijepo prije nego što nam platite išta vi ćete dobiti link na kome možete pogledati temu. Kada se dogovorimo oko teme onda idemo u proces prebacivanja na vaš hosting.

Proces postavljanja gotove web stranice?

Za početak, kontaktirajte nas putem emaila na info@xxlclass.com. Nakon dogovora, naš tim će postaviti premium temu na našem serveru, prilagoditi je, a zatim Vam poslati link radi pregleda. Kada potvrdite temu, prebacujemo je na Vaš hosting nalog. Plaćanje se vrši nakon prebacivanja teme i WordPressa na Vaš nalog.

Ako želite da naš tim dodaje sadržaj, to je moguće uz dodatnu naknadu.

SEO optimizacija?

Svaka WordPress instalacija dolazi sa “Yoast SEO” dodatkom putem koga vi možete samostalno da uradite SEO optimizaciju web stranice. Ukoliko vam je potrebna dodatna SEO optimizacija to je posebna usluga koja se dodatno plaća.

 

Optimizacija brzine učitavanja web stranice?

Svaka WordPress tema ima određeni nivo ubrzanja učitavanja web stranice. No ukoliko vam je potrebno dodatno ubrzanje slobodno nam se javite mi ćemo to uraditi za vas, naravno ova usluga se dodatno naplaćuje.

Koliko vremena je potrebno da web stranica bude funkcionalna?

Gotove web stranice mogu biti spremne u roku od 24 do 72 sata od dogovora za saradnju.

Sve teme su dizajnirane da budu responsivne, prilagođavajući se uređaju sa kojeg se pristupa.

Unutar WordPress administracije, svaka tema ima svoj Control panel, koji  Vam oomogućava samostalno podešavanje boja, rasporeda i drugih segmenata web stranice.

Imate već postojeću WordPress stranicu, ali želite novu temu, doradu postojeće ili poboljšanje brzine učitavanja? Slobodno nas kontaktirajte, sigurno Vam možemo pomoći.

Za više informacija, pišite nam na info@xxlclass.com ili nas kontaktirajte na telefon: +387 61 884 830.

Usluge za pomoć u izradi i održavanju web stranice

Naš tim Vam pruža podršku u izradi, dizajnu i održavanju web stranice, kao i u online promociji. Nudimo specifične usluge koje Vam mogu olakšati posao. Ako ste odgovorni za web stranicu Vaše firme, a suočavate se sa problemima koje ne možete sami riješiti, slobodno nas kontaktirajte. Mi ćemo to učiniti za Vas uz strogu diskreciju, bez ikakvih oznaka ili poveznica sa našim timom.

Kako funkcioniše ova vrsta usluge?

Javite nam se putem emaila, opišite problem, i dobit ćete predloge rješenja. Kada se dogovorimo, mi rješavamo Vaš problem.