WeCreativez WhatsApp Support
Kontaktirajte naš tim putem WhatsApp aplikacije
Poštovani izvolite kako Vam možemo pomoći?

XXL Studio Tuzla od početka 2022. godine nudi novi pristup izradi web stranica a to su gotove web stranice zasnovane na WordPress platformi i premium temama. Ove web stranice su cijenovno znatno povoljnije od klasične izrade i dizajna web stranice. Naime ove web stranice ne zahtjevaju od nas da za vas osmišljavamo dizajn i da vršimo unos sadržaja na iste.

U ovom paketu dobijate instalaciju WordPress baze na vaš hosting nalog, te intsalaciju premium WordPress teme koja odgovara vašoj branši. Osim toga naš tim će uraditi i import demo sadržaja i instalaicju plugina koje idu uz tu premium temu. Također naš tim će izvršiti i svu dodatnu kostimizaciju WordPress teme prema vašim potrebama te će izvršiti prevod iste.

 

 

Uz svaku premium temu dobijate i web builder koji vam omogućava da na lak način dodajete vaš sadržaj. Nakon instalacije i podešvanja teme dobit ćete na vašem hosting paketu stranicu sa provizornim sadržajem, na vama je samo da uđete u WordPress i izvršite izmjenu tog sadržaja i vaša web stranica je spremna.

Sve premium teme dobijate u full izdanju i dobijate sve opcije od te verzije teme. Naravno na sve teme je moguće dodati Woocommerce koji vam omogućava izradu potpuno funkcionalne web trgovine sa svim modulima. 

 

 

Ukoliko niste vični tome da dodate web trgovinu na WordPress naš tim to može uraditi za vas ali ta usluga se plaća dodatno. Također mi vam stojimo na raspolaganju za sva dodatna proširenja funkcionalnosti teme ali i te opcije se dodatno plaćaju.

Šta dobijate u paketu od 100 KM?

U paketu od 100 KM dobijate instalaciju WordPress-a, instalaciju premium WordPress teme koja je vezana za vašu branšu, podešavanje teme, instalaciju plugina i demo sadržaja, prevod teme. Dakle dobijate kompletnu web stranicu sa provizornim sadržajem i modernim dizajnom. Nakon postavke web stranice na vama je samo da prođete kroz demo sadržaj i zamjenite ga sa svojim. 

Ovakva web stranica je vašem vlasništvu 100% jer ista će se hostirati na vašem hosting nalogu i sav kod će se nalaziti tamo. Dakle ovdje nema nikakvih skirvenih troškova kao što su vezanje za neku platformu i plaćanje mjesečnih i godišnjih anuiteta. Pošto je web stranica postavljena na WordPress imat ćete mogućnost na lak način dodajete sadržaj.

Proces postavke gotove web stranice?

Ukoliko ste zainteresovani za ovu uslugu potrebno je da nam se javite sa upitom na email: info@xxlclass.com. Nakon što dogovorimo saradnju onda će naš tim na našem serveru postaviti premium temu koja se odnosi na vašu branšu i istu podesiti, kada to uradimo vama šaljemo link na uvid. Kada vi potvrdite da je tema ok onda idemo u fazu prebacivanja teme i WordPressa na vaš hosting nalog. Kada prebacimo temu i WordPress hosting nalog onda vi vršite uplatu dogovorenog iznosa.

Ukoliko želite da vam naš tim doda sadržaj i to je moguće ali ta se opcija dodatno plaća. 

SEO optimizacija?

Mi na svaku WordPress instalaciju postavljamo “Yoast SEO” plugin koji vam omogućava da na lak način povežete vašu web stranicu sa Google Search Console. Kada to uradite Yoast će sam generisati sitemap te je vaše samo da kopirate link sitemp-a i postavite ga u Google Search Console. Nakon toga Yoast će sam da odradi posao i da komunicira sa Google Search Console što će vam omogućiti SEO web stranice.

Mi nudimo i napredni vid SEO optimizacije koji se radi drugim metodama ali ova usluga se dodatno plaća.

Optimizacija brzine učitavanja web stranice?

 

Svaka tema za sebe ima određeni nivo optimizacije brzine učitavanja web stranice. Ukoliko nakon instalacije teme želite brže učitavanje web stranice naš tim to može uraditi za vas ali ova opcija se dodatno plaća.

Koliko je vremena potrebno da web stranica bude u funkciji?

Ove gotove web stranice mogu biti spremne za 24h od našeg dogovora za saradnjom.

 

 

Svaka tema ima responsive dizajn što joj omogućava da se prilagođava uređaju sa kojeg se gleda.

Unutar WordPress administacije svaka tema ima svoj Control panel gdje vi samostalno možete da podešavate boje, raspored na web stranici, i sve ostale segmente koji se tiču web stranice.

Imate već WordPress stranicu ali želite novu temu ili doradu već postojeće teme ili možda želite poboljšanje brzine učitavanja web stranice slobodno nam se javite sigurno vam možemo pomoći.

Za više informacija možete nam pisati na info@xxlclass.com.

Također možete nas kontaktirati putem telefona na ovaj broj: +387 61 884 830

Usluge vezane za pomoć u izradi i održavanju web stranice

Naš tim vam pomaže u izradi, dizajnu i održavanju web stranice i sveukupne online promocije. Za vas nudimo specifične usluge putem kojih vam možemo pomoći da vi na lak način uradite zadani posao. Dakle ako ste u vašoj firmi odgovorni za izradu i održavanje web stranice a suočavate se sa nekim problemom koji sami ne možete da riješite slobodno se obratite nama. Mi ćemo u strogoj diskreciji da uradimo taj posao za vas i niko neće znati da to niste vi odradili jer nigdje nećemo postaviti bilo kakav naš žig ili neku poveznicu sa našim timom.

Kako funkcioniše ova vrsta usluge?

Ukoliko ste zainteresovani za ovaj vid saradnje slobodno nam se javite putem emaila i obrazložite vaš problem. Odmah nakon toga dobit ćete odgovor sa prijedlozima riješenja vašeg problema. Kada dogovorimo saradnju onda mi vršimo rješavanje vašeg problema.

Ispod imate neke od specifičnih usluga koje nudimo u ovom polju. Osim ovih usluga radimo i razne druge usluge vezane za izradu,dizajn,održavanje i marketing web stranice ili web aplikacije.

Detaljan cijenovnik svih naših usluga možete pronaći ovdje.