WeCreativez WhatsApp Support
Kontaktirajte naš tim putem WhatsApp aplikacije
Poštovani izvolite kako Vam možemo pomoći?

Unaprijedite svoje poslovanje i postanite Viralni brend!

Facebook je društvena mreža koju koriste milioni ljudi širom svijeta, osim što je dobar za kontakt sa prijateljima, upoznavanje novih ljudi, facebook je jako pogodan za marketing proizvoda i usluga i to kako na lokalnom tako i na globalnom nivou. Putem facebook paltforme je moguće na vrlo lak način doći do novih klijenata.

Naš tim marketinških stručnjaka za Vas će da izradi profesionalnu marketing kampanju, dok će naš tim grafičkih dizajnera da se pobrine da Vaša kampanja bude ugodna za oko svakog korisnika. Mi, kao tim, iza sebe imamo više od 100 projekata kako za domaće kompanije tako i za strane. Više od 10 godina iskustva i stalna naobrazba o novim tehnikama jeste ono što nas izdvaja iznad konkurencije.

Ne dopustite da putem amaterskih facebook kampanja gubite novac te da se Vaši oglasi prikazuju osobama koje nisu Vaša ciljana grupa. Mi za Vas u sklopu bilo kojeg paketa vršimo utvrđivanje Vaše ciljane grupe i na osnovu toga oglase prikazujemo samo tim osobama. Ovom metodom Vi sa malo novca možete da postignete daleko veći rezultat od amaterskih postavljenih facebook kampanja.

Mi vam nudimo i mogućnost da za vas izradimo profesionalno Facebook stranicu te da istu administriramo. Ako već imate Facebook stranicu a potrebno vam je da istu neko vodi te da odgovara na pitanja, da prima narudžbe te da vrši sve aktivnosti kako bi se povećao angažman vaše publike onda se slobodno možete obratiti nama. Naš će za vas da profesionalno radi sav taj posao.

Nudimo Vam tri paketa usluga čije se specifikacije i cijene nalaze u tabelama ispod. Također nudimo Vam i custom kamapnje čija cijena će zavisiti od vaših potreba i zahtjeva.