WeCreativez WhatsApp Support
Kontaktirajte naš tim putem WhatsApp aplikacije
Poštovani izvolite kako Vam možemo pomoći?

Budite prvi na Google pretrazi

Za vas vašu web stranicu postavljamo na prvo mjesto na Google pretrazi za ključne riječi koje nam dostavite. Ovim vidom marketinga vaša web stranica dolazi do klijenata koji su zainteresovani za vašu uslugu jer su sami tražili ključne riječi koje označavaju vašu uslugu.

U sklopu ove usluge nudimo vam kompletnu uslugu izrade Google marketinških kampanja te vršimo promociju vaše web stranice putem plaćenih oglasa. Dakle mi za vas radimo sve vaše je samo da nama platite dogovoreni iznos a ostalo je na nama.

Osim postavljanja vaše web stranice na prvo mjesto na Google pretrazi mi nudimo i druge usluge oglašavanja koje su u skladu sa Google politikom. Tako za vas možemo da radimo oglašavanje intuitivnim pristupom tako da kada neko kuca ključne riječi koje se tiču vašeg biznisa onda mu na raznim portalima google sam postavlja vaše reklame. Osim toga radimo i postavku reklama na Gmail računima tako da reklame dolaze u vidu sponzorisane poruke.

Na Google platofrmi imamo toliko mogućnosti kojima možemo da dođemo do svi grupa kupaca za male budžete. Dakle ovo je veoma sofisticirana platforma koja iskusnim profesionalcima omogućava da kreiraju kampanje koje imaju za cilj da generišu veliki odziv.

Moramo da vas napomenemo da naš cilj nije da vam uzmemo novce za nešto što neće proizvesti rezultat. Sa svakim klijentom organizujemo sastanak na kome klijent iznosi svoje zahtjeve na osnovu tih zahtjeva mi kreiramo makretinške kampanja. U kreiranje marketinške kampanje spada izrada slogana, teksta koji navodi klijente za kupovinu usluga, izradu moderne grafike, te postavka oglasa pred osobe koje su najzainteresovanije za te usluge.

Dakle naš krajnji cilj jeste povećanje vaše prodaje ili usluga.

Ukoliko želite ponudu za izradu i vođenje marketing kampanje na Google platformi onda nam pišite zahtjeva za poudu na ovu email adresu: info@xxlclass.com .