WeCreativez WhatsApp Support
Kontaktirajte naš tim putem WhatsApp aplikacije
Poštovani izvolite kako Vam možemo pomoći?

Postanite viralni!

Naš tim za vas profesionalno vrši izradu i postavku Instagram marketing kampanja. U sklopu ove usluge dobijate full uslugu marketing kampanje dakle prvo organizujemo sastanak na kome nam vi iznosite koji su to vaši krajnji ciljevi i koju svrhu Instagram nalog treba da postigne. Nakon toga mi vršimo analizu vašeg Instragram račun te isti usklađujemo tako da služi vašem cilju.

Kada smo to uradili sljedeći korak jeste izrada grafičkih prikaza vaših proizvoda ili usluga zajedno sa kratkom specifikacijom. Naš tim grafički dizajnera pobrinut će se da ti grafički prikazi budu urađeni profesionalno te da budu što moderniji.

Poslije izrade grafičkih prikaza mi vršimo pokretanje kampanje oglašavanja na instagramu za vaš Instagram nalog i oglase prikazujemo osobama koja su vaša ciljana skupina. Posebnu pažnju vodimo ka analizi izvedbe oglasa svakog dana i u skladu sa tim prilagođavamo algoritam na način da dobijemo veću prodaju usluga za manji budžet reklamiranja.

Ono što je bitno napomenuti jeste da je naš cilj da vi dobijete ono što žalite za najmanji mogući iznos. Dakle cilj nam je da vi dobijete veću prodaju svojih proizvoda ili usluga i sve što je u našoj moći mi ćemo uraditi kako bi vi došli do željenog cijla.

Sada da malo napišemo i o onome što svi vi koji ste došli do ovog pasosa želite da pročitate a to je cijena naših usluga. Pošto se radi o specifičnim zahtjevima koje svaki klijent dostavlja mi nismo u stanju da formiramo neke pakete Instagram oglašavanja ali vam možemo sa sigurnošću reći da imamo najpovoljnije cijene u BIH i regionu. Naime mi možemo da za vas vodimo i kampanju za iznos od 30 KM mjesečno to nije problem, ali morate da znate da kao i u svakom poslu i ovdje važi ona narodna “Koliko para toliko muzike“.

Ukoliko želite da saznate koliko bi koštala Instagram kampanja za vaše potrebe slobodno nam možete dostaviti zahtjev za ponudu na email adresu: info@xxlclass.com . Za više informacija možete nas pozvati i na kontakt broj telefona: 061 884 830