WeCreativez WhatsApp Support
Kontaktirajte naš tim putem WhatsApp aplikacije
Poštovani izvolite kako Vam možemo pomoći?

Posebne web stranice za određene privredne djelatnosti

Ovo su web stranice koje su posebno urađene za određene privredne djelatnosti. Dakle ovdje se radi o web stranicama koje se rade za zadovoljavanje osnovnog cilja bilo koje djelatnosti. Tako npr. kod Agencija za nekretnine web stranica se radi na način da se na jednostavan način prikažu nekretnine te tipovi tih nekretnina. Svaka pojedinačna nekretnina ima posebni slajder sa slikama, video element, opsi, ikone za isticanje posebnih obilježija nekretnine, mapu sa pinom i slično.

Ono što je vrlo bitno kod namjenskih web stranica jeste da potencijalnom klijentu na moderan i elegantan način prikaže ono što traži te da mu se omogući da na najlakši način može da stupi u kontakt ili da direktno preko web stranice naruči uslugu ili da izvrši rezervaciju termina.

Pošto se za namjenske web stranice ne može odrediti neki šablon zbog toga vam nismo u mogućnosti ponuditi pakete ovih usluga, ali smo ispod napravili formu putem koje nam možete poslati vaše zahtjeve a mi ćemo vam na osnovu toga poslati našu ponudu.

Ako želite našu ponudu za izradu namjenske web stranice, molimo da nam vaše zahtjeve povodom iste dostavite na ovaj naš email: info@xxlclass.com