WeCreativez WhatsApp Support
Kontaktirajte naš tim putem WhatsApp aplikacije
Poštovani izvolite kako Vam možemo pomoći?

Vršimo izradu profesionalnih web stranica za Agencije za nekretnine. Sve stranice su prilagođene tipski za prodaju nekretnina. Tako na početnoj stranici imate detaljnu pretragu a ispod se nalaze na moderan način izlistane najnovije nekretnine. Na stranici ćemo napraviti kategorije koje Vama odgovaraju obično su to prodaja, najam, zamjena ili bilo šta drugo što nam dostavite. Unutar svake kategorije biti će izlistane nekretnine koje tu dodate.

Kada korisnik uđe u pojedinačni pregled nekretnine vidjet će prvo modernu galeriju u kojoj se nalaze slike nekretnine. Ispod ide opis pa onda idu specifikacije nekretnine. Također unutar ovog dijela možete da dodate i video i ostale detalje.  Sa desne strane nalazit će se slika te ime i prezime agenta koji vrši prodaju. Ispod slike nalazit će se kontakt forma koja će agentu na email poslati prouku koju klijent ukuca. Također tu će se nalaziti i ikonice za socijalne mreže.

Što se tiče administracije tu dobijate WordPress platformu u kojoj vršite uređivanje web stranice i dodavanje nekretnina. Prilikom dodavanja nekretnina imate poseban panel sa poljima koje na lak način popunjavate. Sve što ispunite u poljima biti će prikazano na web stranici.

Cijena izrade osnovne verzije stranice za nekretnine iznosi 350 KM. Garancija na stranicu je godinu dana, a ako ugovorimo održavanje garancija traje dok traje održavanje. Ako ste zainteresovani javite nam se.

Email: info@xxlclass.com