WeCreativez WhatsApp Support
Kontaktirajte naš tim putem WhatsApp aplikacije
Poštovani izvolite kako Vam možemo pomoći?

Razvijamo vaš WordPress

WordPress je najviše korištena open source CMS platforma na svijetu. Ova CMS platforma pokreće gotovo više od 70% svih web stranica u svijetu. Ono što privlači korisnike kod ove CMS platforme jeste to što se ista na lak način podešava na serveru a osim toga unutar Cpanel administracije hostinga danas postoji opcija za automatsko instaliranje iste.

Korisnicima iste je dostupno da odaberu besplatne teme i plugin-e. No međutim kada korisnici žele neku naprednu opciju ili da urade temu po svojim idejama tada se za običnog korisnika javljaju problemi. Naime da bi uradili dizajn ili neku funkcionalnost u WordPress-u potrebno je da poznajete osnove programiranja te da napredno poznajete PHP, JavaScript, CSS i HTML. Zbog toga je većina WordPress korisnika osuđena na teme koje imaju zadane elemente i koje izgledaju slična jedna drugoj.

Ako imate bilo kakav problem sa WordPress platformom ili želite da uredite poseban dizajn vaše WordPress stranice putem custom teme ili plugin-a slobodno se obratite nama. Mi smo WordPress certifikovani tim koji za vas vrši izradu custom funkcionalnosti te custom dizajna.

Osim rada na izradi cutom teme mi radimo i podešavanja već postojećih tema, premium tema te prevoda tema i plugina na bilo koji jezik. Također nama se možete obratiti ako je vaša WordPress stranica pokvarena ili hakirana.

Pošto je ovo specifičan vid posla ponuda za ovu uslugu nije mogla da se uradi unutar paketa te je zbog toga potrebno da nam se javite sa vašim problemom a mi ćemo vam izdati našu najbolju ponudu. Javiti nam se možete na putem email-a: info@xxlclass.com ili putem telefona: +38761884830