WeCreativez WhatsApp Support
Kontaktirajte naš tim putem WhatsApp aplikacije
Poštovani izvolite kako Vam možemo pomoći?

Kreator XXL – Jedinstveni web kreator

Laki web shop XXL STUDIO TUZLA

Ponosno vam predstavljamo najmoćniji web kreator pod nazivom “Kreator XXL”. Kreator XXL razvijen je od strane našeg studia, zbog sve veće potražnje klijenata da mogu sami da mijenjaju dizajn svoje stranice. Kreator XXL vam nudi mogućnost da samostalno i na vrlo lak način mijenjate i dodajete dizajn po vašim željama.


Kreator XXL vam omogućava  da baš svaki dio svoje web stranice mijenjate i prilagođavate važim željama. Kreator XXL ima jako moćan “Vizuelni Bilder” koji vam omogućava da u realnom vremenu vršite izmijene na svojoj web stranici, “Vizuelni Bilder” radi po principu “WYSIWYG” (What You See Is What You Get prev: Što vidite to i dobijete) .

Korištenjem Kreatora XXL imate mogućnost da dodajete nove redove, redovi imaju mogućnost boks dizajna, pune širine i specijalnog dizajna. Svakom redu možete da dodate boju pozadine, sliku pozadine ili video pozadinu. Da dobro ste pročitali imate mogućnost da dodajete svoje video zapise kao pozadine u redovima i modulima. Pored redova imate mogućnost da dodajte razne vrste kolona, modula i još mnogo toga.

Kreator XXL je prošao je sve google testove brzine i rankiranja tako da možete biti sigurni da će vaša web stranica urađena u Kreatoru XXL biti brza i dobro rankirana od strane Google-a.

Da li treba da znam neki od programskih jezika kako bih koristio Kreator XXL?

Za korištenje Kreatora XXL nije vam potrebno nikakvo znanje programskih jezika niti znanje za pisanje koda. Da bi koristili Kreator XXL dovoljno je da znate da se koristite računarom, jer se elementi u Kreatoru XXL dodaju i dizjaniraju jednostavnim klikom miša.

Koliko košta instalacija Kreatora XXL?

Instalacija Kreatora XXL, domena .com i hosting od 2 gb košta 250 KM.