WeCreativez WhatsApp Support
Kontaktirajte naš tim putem WhatsApp aplikacije
Poštovani izvolite kako Vam možemo pomoći?

Održavanje web stranice je važno za posjećenost, korisnost i sigurnost Vaše web stranice.

Održavanje i ažuriranje web stranica predstavlja ozbiljan posao kojem pristupamo profesionalno kao i samoj izradi web stranica.

Održavanje web stranice podrazumijeva:

 • održavanje visokog stepena sigurnosti Vaše web stranice,
 • ažuriranje koda u kome je napisana (ili CMS sistema),
 • dodavanje novih funkcionalnosti na web stranicu,
 • izradu posebnih modula ili plugina,
 • podizanje nivoa sigurnosti od zlonamjernih napada,
 • optimizaciju brzine učitavanja,
 • moderno dizajniranje elemenata web stranice,
 • uvezivanje web stranice sa nekim drugim sistemima,
 • dodavanje novog sadržaja,
 • SEO optimizaciju,
 • popravku problema koji se javljaju na web stranici i slično.

Naš tim čine IT stručnjaci raznih usmjerenja tako da ćemo svaki vaš problem rješiti. Za naš tim ne postoji problem koji nema rješenje. Svakodnevno radimo sa sljedećima programskim jezicima: vanila PHP, vanila JS, React.js, jQuery, mySql i slično. Imamo poseban tim koji je zadužen za CMS sisteme (WordPress, Joomla) tako da smo upoznati sa većinom problema koji se javljaju na tim CMS sistemima. 

Već imate Internet stranicu ali Vam je potreban pouzdani partner za održavanje iste? Bez obzira na tip stranice koju imate, frekvenciji dodavanja novog sadržaja i količini sadržaja (web shopovi) u mogućnosti smo kvalitetno odraditi posao održavanja po pristupačnoj cijeni.

Vaša web stranica ispunjava svoju svrhu jedino ako je ista u skladu sa trendovima te ako ima ažuriran kod. Prilikom održavanja web stranice mi konstanto vršimo ažuriranje koda tako da vaša web stranica neće imati kod koji je star i koji će kroz par godina da prouzrokuje probleme pri radu iste. Osim toga radimo i ostale stvari vezane za održavanje web stranica, tako ako imate web stranicu koja ima bilo kakav problem slobodno nam se javite i mi ćemo naći rješenje (KONTAKTIRAJTE NAS!!!). Prilikom održavanja posebnu pažnju posvećujemo kvalitetno napisanom kodu, modernom dizajnu te sigurnosti web stranice.

Imate problem sa Joomla CMS sistemom koji niste u stanju da riješite, dosta Vam je Joomla CMS sistema i želite da svoju stranicu prebacite na WordPress platformu, nije problem javite nam se, to je naša specijalnost(KONTAKTIRAJTE NAS!!!).

Cijene održavanja i ažuriranja web stranica se uglavnom određuju prema utrošenim satima dizajnera/programera a trajanje samog održavanja ovisi o složenosti Vašeg zahtjeva. Cijena jednokratnog održavanja internet stranica iznosi 10 KM po radnom satu a hitnog održavanja (vikend, praznici, van radnog vremena) iznosi 20 KM po radnom satu. Cijena paušalnog održavanja web stranica po satu je niža nego kod održavanja po potrebi, kada se naplaćuje jednokratno. Usluge održavanja i ažuriranja je moguće ugovoriti i u obliku jednog od tri paketa usluga održavanja web stranica s paušalnim mjesečnim plaćanjem.

Ako želite našu ponudu za održavanje vaše web stranice, molimo da nam pošaljete upit na ovaj naš email: info@xxlclass.com