WeCreativez WhatsApp Support
Kontaktirajte naš tim putem WhatsApp aplikacije
Poštovani izvolite kako Vam možemo pomoći?

Ukoliko imate neki IT projekat ali nemate dovoljno resursa za realizaciju onda ste na pravoj adresi, naš tim za vas vrši outsourcing skoro svih IT usluga. Mi na raspolaganju imamo stručnjake koji imaju više od 10 godina iskustva u sljedećim tehnologijama: vanila PHP,  vanila JavaScript,  mysql, jQuery, Ajax i slično.

 

U zadnje dvije godine radimo sa popularnim programskim bibliotekama kao što su React,js, Angular, js, Laravel, Node.js.

Svakodnevno radimo na usavršavanju naših članova tima i koristimo najnovije tehnologije pri izradi web aplikacija i web stranica.

Pored čistog programiranja mi Vam stojimo i na raspolaganju kod dizajna Vaših aplikacija i prilagođavanja korisničkog iskustva (UX). Naš tim dijaznera ima više od 15 godina iskustva u HTML, CSS, JS, Adobe paketu programa i slično. U zadnje dvije godine naši dizajneri rade sa naprednim CSS tehnikama kao što su Flexbox i CSS grid. Također radimo i sa WordPress platformom te vršim izradu custom WP tema, WP plugin-a. Radimo i popravku web stranica, redizajn te ostale stvari koje se tiču održavanja web stranica.

Radimo i instalaciju WordPress i ostalih CMS sistema na Vaše hosting paketa, doradu postojećih WP tema, dodatni dizajn web stranica, prevod WP tema. Takođe u mogućnosti smo da Vam uradimo i bilo koje druge ispravke na WordPress platformi kao i ostalim CMS sistemima.

Nudimo Vam i usluge optimizacije brzine učitavanja web stranica,  testiranja sigurnosti web stranica i aplikacija, procijenu kvalitete izrade istih, dizajn aplikacija, grafički dizajn svih vrsta, digitalni marketing, unošenje sadržaja na web stranicu ili aplikaciju, izradu templata za sve vrste platformi, redizajn web aplikacija i web stranica.

Ono što nas izdvaja od drugih jeste to da smo mi freelancer IT studio u kojem naši članovi tima rade honorano nakon svojih redovnih poslova i zbog toga i cijene naših usluga su znatno povoljnije.

Ukoliko imate potrebu za zaposlenjem kvalitetnog web developera, web dizajnera, UX/UI, grafičkog dizajnera, stručnjaka za digitalni marketing mi vam i tu možemo pomoći na način da preporučimo nekog od naših saradnika koji su dokazani  stručnjaci i iza kojih stoji dosta projekata. Mi ćemo vam garantovati da ćete dobiti najboljeg kandidata kojeg nećete morati učiti od početka i koji će za vrlo kratko vrijeme moći da se prilagodi vašim potrebama. Ako ste zainteresovani molimo da nam dostavite vaše zahtjeve povodom vještina koje ta osoba mora da posjeduje a mi ćemo vam poslati njen CV i kontakt podatke. Vaše zahtjeve nam možete poslati na ovaj naš email: info@xxlclass.com.

Pored developerskog posla radimo i grafički dizajn, digitalni marketing, vođenje naloga na socijalnim mrežama i slično.

Ukoliko želite da sarađujete sa nama možete nam se javiti putem ove email adrese info@xxlclass.com  i iznijeti Vaš zahtjev a mi ćemo Vam sigurno ponuditi najbolju moguću uslugu i jako dobru cijenu.