WeCreativez WhatsApp Support
Kontaktirajte naš tim putem WhatsApp aplikacije
Poštovani izvolite kako Vam možemo pomoći?

Imate web stranicu koja je hakirana ili koja je toliko zastarijela da joj više ne rade nikakve funkcionalnosti. Želite da to porpavite, obratili ste se kompanijama za izradu web stranica i sve vam savjetuju da uradite novu web stranicu, no vi nemate toliko novca. Vi želite samo da tu kompromitiranu web stranicu vratite u život te da naravno platite samo za taj dio popravke.

Ukoliko je ovo gore vaša situacija onda ne tražite dalje, naš iskusni tim će izvršiti popravku vaše web stranie i naplatit ćemo vam samo za popravku iste. Naš cilj je da vam što prije osposobimo web stranicu i da je učinimo dostupnom. Vrlo nam je bitna efikasnost i kvalitet odrađenog posla.

Ako ste zainteresovani za ovu našu uslugu ali opet želite prije nego krenete u to da saznate cijenu popravke slobodno nam se javite na email info@xxlclass.com . U tom emailu navedite link vaše web stranice te navedite nam šta tačno ne radi i naše kolege će vam se javiti sa možda par dodatnih pitanja prije nego vam izdamo ponudu.

Uglavnom za vašu informaciju sitne popravke tipa ispravka CSS, dizajna, povezivanje sa bazom, odstranjenje plugina i slično su oko 20 KM. Veće popravke su oko 50 KM ali ni u kom slučaju ne prelaze 150 KM.

Ukoliko prelaze 150 KM onda idemo na izradu nove web stranice ali to je samo u najkomplikovanijim situacijama.