WeCreativez WhatsApp Support
Kontaktirajte naš tim putem WhatsApp aplikacije
Poštovani izvolite kako Vam možemo pomoći?

Poštovani, mi nemamo unaprijed određene cijene izrade web stranice, a razlog tome je taj što je svaka web stranica priča za sebe i cijenu određujemo spram tipa web stranice i kompleksnosti njene strukture. Dakle da pojednostavimo, potrebno je da odredite za koju svrhu vršite izradu web stranice, da li je to prezentacija proizvoda ili usluga (prezentacijska web stranica), da li je to stranica na kojoj će se odvijati prodaja artikala (web trgovina), da li je to web stranica koja je usko vezana za neku djelatnost pa je potrebno posebno izraditi funkcionalnosti (namjenska web stranica), da li je to web stranica na kojoj ćete objavljivati sadržaj koji je vezan za neku oblast (web portal). Kada odredite tip web stranice onda je potrebno da nam dostavite I zamišljenu strukturu iste. Struktura web stranice jesu sekcije na web stranici.

Kada nam to sve dostavite mi ćemo vam onda izdati ponudu za izradu web stranice. Naime cijena izrade i dizajna web stranice može da se kreće od 50 KM za neke najjednostavnije web stranice pa do 70 000 KM za veoma komplikovane web stranice.

Ako vam je bitno da imate lako održavanje web stranice (dodavanje, brisanje i uređivanje sadržaja) onda je najbolje rješenje da idemo sa izradom web stranice koju ćemo postaviti na WordPress platformu. Ova platforma je jako popularna u čitavom svijetu upravo zbog toga što administratoru omogućava da na lak način vrši uređivanje sadržaja. Tehničko održavanje web stranice izrađene na ovoj platformi radi se na godišnjem nivou, a to uključuje samo ažuriranje koda platforme. Cijena izrade moderne, elegantne i jednostavne prezentacijske web stranice na ovoj platformi kreće se od 100 KM pa na više zavisno od vaših zahtjeva. U sklopu ove najniže cijene dobijate sve ono što je potrebno da ima moderna web stranica, moderan slajder, moderno raspoređene sekcije, kontakt formu i slično.

Nakon izrade web stranice i odobravanja iste od vaše strane mi ćemo za vas izvršiti postavku web stranice na vaš hosting paket i domenu. Tamo ćemo podesiti sve što je potrebno za normalno funkcionisanje web stranice.

Nama je veoma bitno da vi kao klijent budete u potpunosti zadovoljni te da vaša web stranica nema nikakvih tehničkih problema sa kodom dugi niz godina. Zbog toga mi vršimo izradu web stranice u čistom kodu i ne oslanjamo se na eksterni kod drugih developera.

Sve web stranice koje radi naš tim se prilagođavaju uređaju sa kojih se gledaju. Mi posebnu pažnju posvećujemo tom dijelu pa zbog toga vršimo testiranje pregleda web stranice sa raznih rezolucija.

Ono što je u današnje doba bitno jeste da se web stranica prikazuje jednako na svim preglednicima i zbog toga mi vršimo usklađivanje koda tako da se on izvršava isto na svim web preglednicima.

Sada se sigurno pitate odakle nam hrabrost da vam garantujemo ispravnost web stranice i odakle nam hrabrost da vam možemo garantovati da će vaša web stranica raditi dugi niz godina. Naime naš studio je sastavljen od velikog broja web developera koji rade za najbolje IT kompanije na područiju BIH, koji svakodevno rade na velikim projektima i koji posjeduju veliko iskustvo i kvalitet u izradi web stranica. Oni tačno znaju koji kod je optimalan za izradu nekog tipa web stranice i koji kod će trajati dugi niz godina bez greške. Osim web developera u našem timu se nalaze i web dizajneri oni vrše izradu dizajna vaše web stranice na način da se isti uklopi sa vašim brendom a da u isto vrijeme bude unikatan i moderan. Grafički dizajneri su tu na raspolaganju da urade grafiku web stranice na način da ista privuče više pažnje posjetiocu.

Kada nam dostavite informacije o tipu web stranice i strukturi mi ćemo vam izdati ponudu.