Prezentacijska web stranica već od 100 KM

U sklopu posebnog paketa nudimo izradu prezenetacijske web stranice za cijenu od 100 KM. U toj cijeni dobijate izradu i dizajn web stranice, do 15 stranica, kontakt formu, SEO optimizaciju, responsive tehnologiju (dakle stranica se prilagođava bilo kojem uređaju sa kojeg se gleda mobitel,tv i slično), postavku web stranice na CMS platformu radi Vašeg lakšeg uređivanja, facebook integraciju, postavku web stanice na Vaš hosting i domenu, garanciju godinu dana. Hosting i domenu Vi sami zakupljujete kod bilo kojeg hosting provajdera. Za narudžbe i više informacija možete nas kontaktirati putem email-a: info@xxlclass.com ili kontakt forme.

Prezentacijske web stranice su web stranice kojima se vrši prezentacija neke firme, proizvoda, događaja, javne ličnosti i.t.d. Kod prezenacijskih web stranca bitno je da se na najbolji mogući način izvrši prezentacija nekog od gore navedenih segmenata.

Web stranice su danas “Must have” zbog toga što većina ljudi puno vremena provodi na internetu. Danas je uobičajeno da prije kupovine proizvoda ili prije narudžbe neke usluge kupci prvo istraže internet pa se tek onda odluče za kupovinu. Zato je bitno da svako ko ima da ponudi neki proizvod ili uslugu ima profesionalno uređenu web stranicu, jer kupci će prvi dojam o vama steći upravo na osnovu web stranice. Osim direktnih kupaca (posjetioca), koji će direktno doći na vašu web stranicu, na vašu web stranicu će dolaziti i posjetioci (potencijalni kupci) koji budu kroz google tražilicu tražili proizvode ili usluge koje vi nudite.

Dakle bitno je da vašu web stranicu ne smatrate kao manje važnu u odnosu na druge marketing strategije. Vaša web stranica treba da ima primat u odnos u na sve ostale marketing strategije, jer koju god da marketing strategiju koristite (reklama na tv, bilbordi, reklama na internetu, brošure, vizit karte i.t.d.) sve osobe pogođene tom marketing strategijom prvo će istražiti vašu firmu putem interneta dakle doći ce do vaše web stranice. Osim tih osoba koje će doći do vaše web stranice putem direktnog saznanja, do vaše web stranice dolazit će i ostale osobe u svijetu koje pretražuju google za proizvod ili uslugu koju vi nudite.

Kao što sami znate reklame putem tv, bilborda, interneta jako puno koštaju ( u hiljadama maraka na mjesečnoj bazi) i sve one vode do vaše web stranice. Dok profesionalna izrada web stranice i održavanje iste košta mizerno u odnosu na gore navedene marketing strategije. Zato je jako bitno da posjedujete profesionalno urađenu i profesionalno održavanu web stranicu, jer to je lična karata vaše firme, proizvoda ili usluge.