WeCreativez WhatsApp Support
Kontaktirajte naš tim putem WhatsApp aplikacije
Poštovani izvolite kako Vam možemo pomoći?

Naš tim za vas vrši prodaju premium WordPress tema koje su dostupne na sajtu www.themeforest.net. Dakle radi se o svjetskom prizantom sajtu na kojem se vrši prodaja tema no mi sa njima imamo poseban ugovor tako da vam nudimo niže cijene nego što su na tom sajtu. Neke cijene idu i do 50% od cijene koja je prikazan na tom sajtu.

Također radimo i prodaju premium pluginova sa tog istog web sajta.

Ako želite da saznate cijenu za neku temu ili plugin onda nam na naš email info@xxlclass.com pošaljite upit gdje ćete navesti tačno naziv premium teme koja vas zanima ili plugina, možete nam poslati i link teme ili plugina. Nakon toga mi ćemo vam poslati našu cijenu za tu temu ili plugin. Ako prihvatite cijenu onda ćete dobiti instrukcije za plaćanje a mi vam odmah po uplati šaljemo zip fajl sa sadržajem teme ili plugina. Garancija na temu i plugin je godinu dana osim ako tema ili plugin nema uključenu automatsko besplatno ažuriranje na novu verziju.

Ako imate već kupljenu temu ali niste u stanju istu da podesite kako treba javite se nama mi ćemo vam izvršiti podešavanje teme i postaviti je da izgleda kao na demo verzii. Ako trebate dodatne preinake te teme i to nam nije problem. Također radimo i prevode teme te podešavanje pluginova.