WeCreativez WhatsApp Support
Kontaktirajte naš tim putem WhatsApp aplikacije
Poštovani izvolite kako Vam možemo pomoći?

U današnje vrijeme savremenih tehnologija, kada se skoro svi poslovi obavljaju putem interneta, svaki ozbiljan poduzetnik bi trebao da ima profesionalno urađenu web stranicu. Profesionalna web stranica znači web stranica koja odiše elegancijom i jednostavnošću, na kojoj će korisnici na najlakši način doći do traženih informacija.

Mi vam nudimo izradu baš takvih elegantnih i jednostavnih profesionalnih web stranica. U izradi istih koristimo sve najnovije tehnologije koje postoje u svijetu. Bitno je da vaša stranica ima priču odnosno da se izdvaja iz gomile drugih web stranica koje su napravljene po jednom šablonu ili po nekom besplatnom uzorku. Kada klijent dodje na neku orginalnu web stranicu on odmah stiče utisak da je taj proizvod koji se promovište tom web stranicom jako kvalitetan. Dakle bit je da se izdvojite iz mnoštva drugih web stranica koje skoro sve liče jedna na drugu.

Sve naše web stranice radimo u resposive tehnologiji. Responsive tehnologija jeste takva tehnologija koja prilagođava Vašu web stranicu uređaju sa kojega se ona gleda npr. mobilni telefon, tv, tablet…

Dizajn svake web stranice je unikatan i prilagođen je potrebama klijenta, dakle klijent bira boje i sve ostale detalje na web stranici. Pored posebnog dizajna mi težimo ka tome da sve naše web stranice imaju jako brzo učitavanje jer web stranica koja se sporo učitava zna da bude prepreka za posjetice te da se posjetioci u polovini učitavanja vrate nazad na stranicu odakle su došli. Dakle zbog toga mi radimo vrlo lake, elegantne i jednostavne web stranice koje se brzo učitavaju. Pošto je ovdije riječ o ručno kodiranim web stranicama mi dajemo neograničenu garanciju na kod web stranice.

Korištenje najnovijih tehnologija omogućava nam da imamo najniže cijene izrade web stranica u BIH, regionu i svijetu. Mi volimo web stranice i zbog toga imamo realne cijene izrade web stranica.

U nastavku vam donosimo sve tipove web stranica koje mi izrađujemo:

HTML/CSS

Osnovne statične web stranice, ove web stranice su pogodne za one klijente koji ne mijenjaju često sadržaj na svojoj web stranici…

Detaljnije pogledajte OVDIJE.

CMS

Dinamične web stranice, ove web stranice su pogodne za klijente koji će često da mijenjaju sadržaj na svojoj web stranici..

Detaljnije pogledajte OVDIJE.

Portali/CMS

Portali su posebne web stranice za moderno novinarstvo, ove stranice su pogodne za klijente koji će svoj sadržaj mijenjati učestalo..

Detalnije pogledajte OVDIJE.

Ovo su samo neki od naših radova: