WeCreativez WhatsApp Support
Kontaktirajte naš tim putem WhatsApp aplikacije
Poštovani izvolite kako Vam možemo pomoći?

Vašim starim web stranicama dajemo novo ruho

Posjedujete web stranicu koja ne daje učinak koji ste očekivali? Ako je tako onda je vrijeme za redizajn web stranice. Naime dizajn i trendovi se mjenjaju iz mjeseca u mjesec te ono što je prije par godina bilo u trendu sada nije. Većina vlasnika web stranica misli kada izradi web stranicu da je ona vječna, da ona jeste možda vječna ali njen dizajn će za par godina da zastari i to će uzrokovati da posjetioc odmah napusti web stranicu čim se učita. Dakle dizajn te stranice negativno će uticati na posjetioca i isti će odmah otići  bez ikakvog traženja informacija. On će te informacije naći na modernoj web stranici vašeg konkurenta i najvjerovatnije će postati klijent tog vašeg konkurenta bez obzira ako vi imate i bolju ponudu.

 

Web stranica je ogledalo vaše firme i ona je ono prvo što klijent vidi i na osnovu čega će da formira svoje mišljenje o vašoj firmi te da li želi da surađuje sa vama ili ne. Često se dešava da ozbiljne firme imaju loše dizajnirane web stranice koje negativno utiču na njihove potencijalne klijente. Bez obzira koliko vi imali dobar proizvod ili uslugu ako imate loše dizajniranu web stranicu budite sigurni da će posjetioci (potencijalni klijenti) smatrati da ste neozbiljni te će otići kod vaše konkurencije, koja ima modernu web stranicu, i poručiti njihove proizvode čak i ako je njihova ponuda lošija.

U današnje vrijeme vrlo je bitno imati web stranicu koja moderno izgleda na svakom uređaju ali posebno na mobilnim uređajima. Naime danas više od 80% web prometa ostavari se putem mobilnih uređaja (mobilni telefoni, tableti…) što znači ako imate web stranicu koja loše izgleda na mobilnim uređajima vi ste odmah u lošijem položaju u odnosu na konkurenciju.

Naš tim za vas radi redizajn web stranica, web aplikacija, web portala, web trgovina. Radimo sa najnovnijim tehnologijama te sa modernim dizajnom.

Cijene redizajna web stranice zavise od količine posla te od vaših posebnih zahtjeva. Ako želite da dobijete našu ponudu za redizajn web strancie slobodno nas kontaktirajte. Naše kontakt podatke možete pronaći na ovom linku: Kontakt