WeCreativez WhatsApp Support
Kontaktirajte naš tim putem WhatsApp aplikacije
Poštovani izvolite kako Vam možemo pomoći?

U dogovoru sa vlasnicima portala www.receptoor.com radimo postavljanje reklama na ovaj portal. Ovo su fiksne reklame dakle ne radi se rotacija reklama i kada postavimo Vašu reklamu ona se prikazuje svima bez obzira da li imaju upaljen ad blokator ili ne. Naime ove reklame postavljamo kao tekst ili sliku direktno na protal i zbog toga ad blokator iste ne može da detektuje jer se radi o organskom sadržaju.

Na ovom portalu imamo više pozicija za ponuditi a to zavisi o vašim željama i finansijama. Tako imamo u ponudi bočnu reklamu koja je i najjeftinija opcija i zakup iste iznosi 50 KM mjesečno. Osim te bočne reklame imamo i reklamu u vrhu članka prije početka teksta, reklamu unutar članka dakle u sredini teksta, reklamu na dnu članka. Osim toga možemo vam ponuditi i sponzorisanu objavu koja će biti u obliku članka. Dakle uredništvo portala će vaš marketing tekst oblikovati kao objavu koja će biti dopadljiva čitaocima i koja će preporučiti čitaocim da kupe vaš proizvod.

Ono što je ovdje bitno jeste da je ovaj portal veoma posjećen i dnevna posjećenost portala je oko 20 000 osoba. Osobe su većinom iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine osim tih zemalja tu ima posjetilaca i iz svih dijelova svijeta.

Ako želite reklamu na ovom portalu molimo pišite nam na naš email: info@xxlclass.com

Kontaktirati nas možete i putem telefona na ovaj broj: +38761884830 (WhatsApp)