WeCreativez WhatsApp Support
Kontaktirajte naš tim putem WhatsApp aplikacije
Poštovani izvolite kako Vam možemo pomoći?

Želite da na vrlo jednostavan i vrlo jeftin način doprete do svojih ciljanih mušterija? Ako je tako onda je reklamiranje putem facebooka pravi izbor za vas. Facebook je najposjećenija web stranica, svakodnevno milioni ljudi posjećuju ovu web stranicu a to su sve vaši potencijalni klijenti. Facebook reklamiranje je vrsta ciljanog marketinga, dakle vaše reklame će se prikazivati samo osobama za koje se smatra da bi mogli da budu vaši klijenti. Npr imate proizvod za koji znate da će da ga upotrebljavaju samo žene dobi od 20-40 godina koje imaju problema sa kožom, putem posebnih tehnika facebooku se naređuje da svoj algoritam prilagodi gore ciljanoj grupi te da oglas samo prikazuje u vijestima (News Feed) samo tim osobama.

XXL STUDIO TUZLA nudi vam uslugu facebook marketinga. Mi za vas vršimo izradu čitavu izradu marketinške kampanje za facebook. Dakle vršimo izradu slogana, obradu fotografija, video zapisa, podešavanje facebook algoritma kako bih vašu reklamu vidjelo što više potencijalnih kupaca. Usluga facebook marketinga se plaća na bazi broja provedenih marketinških kampanja.

Osnovni paket facebook marketinškog paketa košta 100 KM. Paket sadrži izradu i provođenje 15 marketinških kampanja te izvještaj nakon provedene svake kampanje. U izvještaju navodimo sve potrebne parametre (koliko je osoba vijelo kampanju, kakva je bila interakcija sa reklamom, koje su dobne skupine obuhvaćene, koji je spol obuhvaćen i još mnogo toga). Svaku provedenu marketinšku kampanju vidjet će najmanje 1000 osoba. Izrada facebook stranice, dodavanje slika i covera plaća se dodatno 50 KM.

Više o facebook marketingu paketima i cijenama istog pogledajte OVDJE.