WeCreativez WhatsApp Support
Kontaktirajte naš tim putem WhatsApp aplikacije
Poštovani izvolite kako Vam možemo pomoći?

Budite među prvima!

SEO (search engine optimization) je optimizacija web stranice za bolje rankiranje na pretraživačima (google, bing).
Optimizacija web stranica (Search Engine Optimization – SEO) sastoji se od niza strategija čiji je krajnji cilj postizanje bolje pozicije u rezultatima pretraživanja (SERP) Vaše web stranice po određenim ključnim riječima na Internet tražilicama (Google) što konkretno povećava broj ciljanih posjetitelja prema Vašoj web stranici.Što je veći broj ciljanih (ljudi koji traže uslugu ili proizvod kojeg vi nudite) posjetitelja na Vašoj web stranici naravno veća je šansa da posjetitelj postane klijent.

Dva najveća pretraživača koja postoje u svijetu su Google i Yahoo Bing. Međutim u zadnjih par godina Google je uzeo primat i preko Googlea se ostvari više od 83% pretraživanja internetom. Ovo su zvanični podatci Insituta za mjeriteljstvo Fakulteta za informacione tehnologije iz Londona.

Novi klijenti svaki dan uz dobro optimiziranu stranicu

Najbolji i najjeftiniji način da dođete do novih klijenata odnosno ostvarite profit je kroz optimizaciju. Veliki broj ljudi, čak više od 80% koji su u potrazi za informacijom prvo što će napraviti je upisati ključnu riječ (najčešće frazu) u Google i pregledati rezultate. Ako Vaša stranica nije u prvih deset gubite potencijalnog klijenta jer će prvo pregledati rezultate na prvoj stranici koje mu je Google izbacio, ako ne nađe ništa zanimljivo okrenut će i drugu stranicu, hoće li okrenuti treću vrlo je upitno.

Popunite obrazac i dobijte predračun

  Da bi imali veću posjećenost web stranice vi morate igrati prema pravilima ova dva pretraživača. Svaki od ova dva pretraživača ima svoja posebna pravila koja web stranica mora da zadovolji kako bi oni tu stranicu bolje rankirali. Pravila o prilagođavanju web stranice su veoma tehnička i samo iskusni SEO stručnjaci ih razumiju.

  Mi ćemo za vas, uz povoljne cijene, da uradimo optimizaciju vaše web stranice na ova dva velika pretraživača. Ako vas zanima cijena usluge kontaktirajte nas.

  Koliko košta optimizacija web stranice?

  Cijenu definira puno faktora, stoga Vas molim da popunite obrazac kako bi Vam napravili što bolju ponudu.

  Koliko traje proces optimizacije

  Kada se jednom odradi SEO, potrebno je i dalje raditi odnosno održavati poziciju.