WeCreativez WhatsApp Support
Kontaktirajte naš tim putem WhatsApp aplikacije
Poštovani izvolite kako Vam možemo pomoći?

Poštovani, u našem START paketu izrade i dizajna web stranice dobijate izradu i dizajn web stranice prema Vašim potrebama, postavku web stranice na vaš hosting nalog te uvezivanje sa vašom domenom, garanciju od godinu dana a ako ugovorimo održavanje onda garancija traje dok traje naše održavanje.

Sve web stranice radimo u modernim tehnikama i garantujemo vam moderan izgled koji će privući vaše klijente te koji će odisati profesionalnošću, elegancijom i svrsishodnošću. Ovo će vam omogućiti da se izdvojite od konkurenicje jer ćete imati profesionalno  urađenu web stranicu.

Sada se sigurno pitate šta je to profesionalno urađena web stranica i kako vam ona može pomoći da dođete do novih klijenata. Morate da znate da dizajn i učitavanje web stranice utiču na odluku potencijalnog klijenta da li će ili neće poslovati sa vama. Mnogo je malih ali i velikih grešaka koje amateri prave a koje se dugoročno vama obijaju od glavu. Jedna od glavnih grešaka jeste da amateri ne znaju dobro da ocijene tipografiju niti razmake između redova pa dobijate sadržaj koji je nagomilan i koji zbunjuje nekoga ko posjeti vašu web stranicu. Sljedeća greška amatera jeste da nisu u stanju da urade kvalitetne fotografije koje će vašoj web stranici dati dodatni šmek. Amateri se vežu obično za neke platforme koje vam ne daju vlasništvo nad kodom.

Sa druge strane mi se brinemo za sve te male greške i dobro pazimo na njih, kod naših web stranica nećete naći da je pogrešna tipografija niti to da se stranica učitava jako dugo. Osim toga mi smo usmjereni ka tome da sve naše web stranice imaju što brže učitavanje i zbog toga u velikoj mjeri izbjegavamo upotrebu Web buidlera. Web builderi posebno oni na WordPressu su nužno zlo a to je zbog toga što oni dodaju nepotreban JS kod koji otežava učitavanja web stranice, mi sve svoje dizajne radimo u čistom HTM/CSS koji postavljamo na WordPress, ovo nam omogućava da naša stranica nije spora niti će na njoj biti problema za vrijeme ažuriranja.

Kao što ste iz gore navedenog izlaganja vidjeli mi ove osnovne web stranice radimo na WordPress platformi koja vama omogućava da na lak način vršite sve izmjene na vašoj web stranici te da istom upravljate.

Screenshot administracije WordPress stranice

Na slici iznad je prikaz WordPress administracije koju dobijate u našem osnovnom paketu. Dakle kroz ovu administraciju vi možete da uređujete web stranicu i sve dijelove na njoj također možete da dodajete novi sadržaj u vidu članaka ili web stranica.

Šta ćemo to mi konkretno da uradimo u osnovnom paketu? 

Ono što ćemo mi da uradimo za vas jeste to da ćemo da izradimo i dizajniramo WordPress temu te ćemo da instaliramo WordPress na vaš hosting nalog. Sve ćemo to da povežemo sa vašom domenom na taj način vi ćete biti vlasnici čitavog koda i sistema, dakle nećemo raditi na način da negdje drugo postavimo sistem a da vi budete samo njegov puki korisnik. Ovdje ćete vi biti vlasnik sistema i moći ćete da raspolažete sa njim kako god vam je volja.

Šta je potrebno da nam dostavite za izradu nacrta web stranice?

Mi ćemo prije postavke web stranice na vaš hosting nalog uraditi nacrt web stranice i isti postaviti na naše servere. Nacrtu web stranice dodjelit ćemo poseban probni link. Taj link ćemo poslati vama i vi ćete uživo moći da pogledate kako izgleda i funkcioniše nacrt web stranice. Kada dogovorimo konačno rješenje onda ćemo ići u fazu prebacivanja nacrta web stranice na vaš hosting nalog i domenu.

Prije nego izradimo nacrt od vas nam je potrebno da nam dostavite sav materijal za web stranicu. Pod materijalom podrazumjevamo logo, tekstove, slike, video zapise, strukturu menija. Nije problem ako nemate nešto od materijala u tom slučaju mi vam možemo uraditi izradu osnovnog logotipa ili postavku provizornog teksta koji ćete vi onda zamjenit isa svojim. 

Izrada nacrta traje od 6 – 10 radnih dana uglavnom to zavisi od obima posla.

Koja su ograničenja na osnovnom paketu?

Ovaj osnovni paket namjenjen je za prezentacijske web stranice tako da na ovom paketu ne možemo uraditi web shop, web portal, i namjensku web stranicu . To su posebne usluge i o njima više možete pronaći na tim gore navedenim linkovima. Također na osnovnom paketu ne radimo neka posebna custom rješenja tipa logiranja ili slično. 

Ono što dobijate na osnovnom paketu jeste moderna web stranica, moderan dizajn sa širokim slajderom ili video zapisom koji se vrti u pozadini, moderan pregled usluga i ostalog teksta, prikaz novosti na početnoj stranici, uvezivanje sa Facebook i ostalim društvenim mrežama, izlistavanje vaših kontaktata. Posebnu stranicu za kontakt sa kontakt formom koja će biti zaštićena o spam poruka. Osnovnu SEO optimizaciju koja će omogućiti Google da prikaže vašu stranicu na pretrazi za određene ključne riječi.

Ovdje treba naglasiti da na ovom paketu ne radimo nikakv oblik promocije i marketinga. Ovo su posebne usluge i iste možemo da uradimo za vas ali to su sasvim drugi paketi usluga. Tako za vas možemo da uradimo: 

Vi već imate web stranicu ali vam je potrebna dorada?

Ako već imate web stranicu i potrebna vam je neka dorada na njoj ili održavanje onda i za vas imamo usluge koje bi vas mogle zanimati:

Zašto je vaša usluga ovako jeftina?

Poštovani naše cijene se vama možda čine nerealno jeftinim za ono što dobijate ali mi smo razvili sistem u kome smo svi mi na dobitku a prije svega vi pa i naš tim. Ono što morate da znate jeste da je XXL Studio Tuzla freelancer IT studio koji nije registrovan kao pravno lice nego se ovdje radi o skupini web developera, web dizajnera, grafičkih dizajnera i marketing stručnjaka koja se udružila sa ciljem da poslje svojih redovnih poslova za vas rade profesionalne IT usluge uz minimalne cijene. Dakle za vas ove poslove rade dirketno developeri honorarno, ukoliko vam je potrebno pravdanje za finansije onda možemo da zaključimo ugovor o djelu.

Gdje se nalazite i da li je moguće sve završiti online?

Mi se nalazimo u Tuzli i možemo se sa vama naći svaki radni dan poslje radnog vremena. Ukoliko niste iz Tuzle sve možemo završiti online. Plaćanje ide tek kada se dogovorimo oko konačnog rješenje tada plaćate jedan dio cijene dok drugi dio cijene plaćate nakon postavke vaše web stranice na vaš hosting nalog. Uplatu možete izvršiti lično developeru koji je bio zadužen za vas ili na njegov žiro račun.

Kako da vas kontaktiram?

Možete nas kontaktirati putem ove email adrese: info@xxlclass.com

Možda će vas zanimati i ovo:

Koje su cijene izrade web stranica u Bosni i Hercegovini u 2023. godini