WeCreativez WhatsApp Support
Kontaktirajte naš tim putem WhatsApp aplikacije
Poštovani izvolite kako Vam možemo pomoći?

Posjedujete web trgovinu kojoj je potrebna profesionalna pomoć oko tehničkog održavanja, izrade viralnog sadržaja, povećanja prodaje, optimizacije fotografija, vođenja društvenih mreža i slično. E na pravom ste mjestu jer naš studio nudi baš takvu uslugu koja je posvećena svima koji posjeduju web trgovinu.

Naš specijalizirani tim za vođenje i održavanje web trgovina ima više od 8 godina iskustva u ovom polju. Naš cilj jeste povećanje broja vaših narudžbi i sve što radimo radimo u tom smjeru.

Šta vam to mi možemo ponuditi u sklopu ove usluge

1. Vođenje web trgovine

Nudimo vam kompletno vođenje vaše web trgovine. Mi za vas vršimo slikanje vaših proizvoda, obradu tih fotografija, izradu teksta koji će privući kupce da kupe taj proizvod, postavljanje vaših proizvoda na web trgovinu, SEO optimizaciju svakog proizvoda. Osim toga radimo i izradu članaka koji govore o svrsi vaših proizvoda i prednostima istih. Ovi članci doprinijet će boljoj prodaji vaših proizvoda. Dodajemo i ostali sadržaj na web trgovinu tipa iskustava korisnika, kontakt informacija i slično.

2. Održavanje web trgovine

Vršimo tehničko održavanje vaše web trgovine, svakodnevno nadgledamo procese koji izvršavaju izvorni kod web trgovine, ažuriramo izvorni  kod web trgovine, teme i plugine, održavamo sigurnost vaše web trgovine i svakodnevno nadgledamo procese koji se odnose na sigunost i vršimo izolaciju zlonamjernih upita. Prevodimo vaše teme i prilagođavamo ih vašim zahtjevima.

Otklanjamo sve greške koje se javljaju na vašoj web trgovini.

Ako nemate web trgovine vršimo izradu moderne web trgovine za vas

3. Vođenje društvenih mreža

Za vas vršimo vođenje vaših profila na društvenim mrežama. Pružamo vrhunsku korisničku podršku kako biste osigurali da vaši klijenti dobiju najbolje iskustvo kupovine. Brzo odgovaramo na upite, rješavamo probleme i gradimo dugoročne odnose s vašim kupcima.

Vršimo izradu objava za vaše proizvode, prilagođavamo grafiku i izrađujemo tekst objave. Također vršimo i izradu video zapisa koji imaju za cilj da se plasiraju viralno. Sve ovo omogućava da povećate vašu prodaju.

Filtiramo komentare i uklanjamo sve negativne komentare.

4. Digitalni marketing

Vaše proizvode promovišemo putem svih kanala digitalnog marketinga što doprinosi povećanju broja narudžbi. Vršimo izradu reklame, grafike za reklamu, teksta i po potrebi landing stranica.

Promociju vršimo putem Facebook-a, Instagrama, TikTok-a, YouTube, Google, Gmail, Web portala, Facebook grupa, Vibera, WhatsApp..

Pokrivamo sve kanale digitalnog marketinga.

5. Procesuiranje narudžbi

Sve narudžbe koju dođu na web trgovinu ili putem društvenih mreža procesuiramo i svakodnevno vam dostavljamo spisak u kome se nalaze detalji narudžbi, vaše je samo da te narudžbe pošaljete na adrese kupaca.

Zašto odabrati nas

Kako smo gore napomenuli imamo više od 20 godina iskustva u online prodaji i tačno znamo šta radi a šta ne. Uglavnom garantujemo vam povećanje prodaje za 30% u prvih 40 dana. Dajemo vam fer ponudu i ako ne ispunimo ono što dogovorimo vraćamo novac.

Poslovni odnos gradimo na dva tipa ugovora. Prvi je ugovor o djelu u kome navodimo posao koji ćemo odraditi za vas i sve ostalo. Drugi tip ugovora je ugovor o radu gdje naš kolega postaje vaš zaposlenik i radi direktno za vas sve ove poslove. Vi sa kolegom dogovarate sve detalje oko ugovora, a mi garantujemo da će kolega sve to odraditi ako ne odradi mi uskačemo i radimo taj dio posla.

Za više detalja možete nas kontaktirati putem telefona 061 884 830 ili email: info@xxlclass.com