WeCreativez WhatsApp Support
Kontaktirajte naš tim putem WhatsApp aplikacije
Poštovani izvolite kako Vam možemo pomoći?

Profesionalna izrada web stranica

U današnje vrijeme savremenih tehnologija, kada se skoro svi poslovi obavljaju putem interneta, svaki ozbiljan poduzetnik bi trebao da ima profesionalno urađenu web stranicu. Profesionalna web stranica znači web stranica koja odiše elegancijom i jednostavnošću, na kojoj će korisnici na najlakši način doći do traženih informacija.

Profesionalna izrada web stranica XXL STUDIO TUZLA

 

Mi vam nudimo izradu baš takvih elegantnih i jednostavnih profesionalnih web stranica. U izradi istih koristimo sve najnovije tehnologije koje postoje u svijetu. Bitno je da vaša stranica ima priču odnosno da se izdvaja iz gomile drugih web stranica koje su napravljene po jednom šablonu ili po nekom besplatnom uzorku. Kada klijent dođe na neku orginalnu web stranicu on odmah stiče utisak da je taj proizvod koji se promovište tom web stranicom jako kvalitetan. Dakle bit je da se izdvojite iz mnoštva drugih web stranica koje skoro sve liče jedna na drugu.

Pri izradi svake web stranice posebnu pažnju posvećujemo brzini učitavanja web stranice. Naš cilj je da proizvodimo web stranice sa veoma brzim učitavanjem. Ako neznate zašto je brzina učitavanja web stranice bitna pročitajte više u sekciji optimizacija web stranica.

Sve naše web stranice radimo u resposive tehnologiji. Responsive tehnologija jeste takva tehnologija koja prilagođava Vašu web stranicu uređaju sa kojega se ona gleda npr. mobilni telefon, tv, tablet..

COSIC FILESEN IZRADA WEB STRANICE

 

Korištenje najnovijih tehnologija omogućava nam da imamo najniže cijene izrade web stranica u BIH, regionu i svijetu. Mi volimo web stranice i zbog toga imamo realne cijene izrade web stranica.

U nastavku vam donosimo sve tipove web stranica koje mi izrađujemo:

Prezentacijske web stranice


Prezentacijske web stranice su stranice koje na profesionalan način prezentuju vašu firmu, proizvod, uslugu i slično…

Više informacija

PORTALI


Portali su posebne web stranice za moderno novinarstvo, ove stranice su pogodne za klijente koji će svoj sadržaj mijenjati učestalo..

Više informacija


Web shop


Vršimo izradu elektronskih trgovina tzv “Web shop”. To su posebni sitemi koji vam omogućavaju da na savremen način putem web stranice vršite prodaju vaših artikala

Više informacija

Laki web shop


Laki web shop je veoma jednostavni i laki web shop. Ono što odlikuje Laki web shop jeste niska cijena izrade, jednostavnost postavljanja proizvoda i narudžbe istih

Više informacija

Namijenske web stranice


Namjenske web stranice su web stranice koje su namijenjene posebnim djelatnostima. Ove web stranice imaju posebne kategorije i poseban dizajn.

Više informacija