WeCreativez WhatsApp Support
Kontaktirajte naš tim putem WhatsApp aplikacije
Poštovani izvolite kako Vam možemo pomoći?

Jednostavne statične web stranice

Statične web stranice su stranice koje su napisane u čistom kodu (HTM,CSS, javaScript). Ovaj tip stranice idealan je za obične prezentacijske stranice, na kojima se sadržaj neće puno mijenjati tokom godine.

HTMLCSS izrada web stranica XXL STUDIO TUZLA

Sadržaj na ovim web stranicama mogu mijenjati samo osobe koje znaju HTML i CSS programske jezike. Dakle klijenti ako ne poznaju ove programske jezike ne mogu sami da mijenjaju sadržaj na ovim stranicama. Zbog toga se ove stranice preporučuju klijentima koji žele da imaju jako lijepu, elegantnu i vrlo vrlo brzu web stranicu.

Prednosti ovog tipa web stranica su:

Zauzimaju malo prostora

Jako upečatljive prezentacijske stranice

Vrlo brze web stranice (ne komuniciraju sa bazom podataka)

Mane ovog tipa web stranice su:

Klijent nemože sam da mijenja i dodaje sadržaj

Nemaju puno opcija za funkcionalnost

Kome se preporučuju ove web stranice?

Ove web stranice se preporučuju klijenitma koji žele da imaju prezentacijski web sajt na kome se sadržaj neće puno mijenjati. Vrlo su pogodne za prezentaciju nekog proizvoda ili nekog događaja.

Osim izrade ovih statičnih web stranica naš tim Vam nudi izradu i dizajn modula, dijelova stranica, aplikacija u savremenom HTML5 i CSS3 kodu.

Ako želite našu ponudu za izradu statičke web stranice ili nekog templata gore navedenim tehnologijama molimo da nam vaše zahtjeve pišete na ovaj naš email: info@xxlclass.com