WeCreativez WhatsApp Support
Kontaktirajte naš tim putem WhatsApp aplikacije
Poštovani izvolite kako Vam možemo pomoći?

Izrada modernih web portala

Web portali su posebna vrsta web stranica. To su web stranice koje su u potpunosti prilagođene svom osnovnom cilju a to je plasiranje sadržaja posjetiocima web portala na moderan način. Svaki web portal mora imati moderno i jednostavno postavljene kategorije te naprednu pretragu sadržaja.

web_portal2 (1)

Da bi zadržali posjetioce na svom portalu te da bi vam se posjetioci vraćali morate da imate moderno uređen portal sa modernom tipografijom, brzim učitavanjem te suptilnim a ipak profitabilnim pozicijama za reklame (fiksne reklame ili reklame poslužene putem neke internet mreže).

Za jedan portal vrlo je bitno da posjeduje sve napredne alate za objavu sadržaja te alate koji doprinose povećanju posjete. Svi naši portali vlasniku portala omogućavaju da na lak način dodaje sadržaj (članke), da dodaje i mijenja kategorije, da ima uvid u trenutnu analitiku posjeta web portala, da šalje push notifikacije posjetiocima koji se registruju na iste. Push notifikacije su notifikacije koje korisnicima dolaze kao popup na desktopu te kao standardno obavještenje na mobitelu tako da kada objavite vijest svako ko se registrovao dobit će tu notifikaciju putem koje će moći da posjeti objavljeni čalanak.

Posebnu pažnju pridajemo rasporedu reklama koji je izbalansiran između potrebe vas kao vlasnika da ostvarite profit te želje posjetioca da što brže dođe do sadržaja. Naime česta je situacija da se web portali pretrpaju reklamama te da to loše utiče na broj posjeta.

Kreirali smo tri paketa izrade web portala. Osim ovih paketa radimo i custom portale te ako imate posebne zahtjeve slobodno nam se obratite.

Ako imate već portal ali niste zadovoljni sa njegovim izgledom te sa funckionalnostima možete nam se obratiti i mi ćemo vam dostaviti našu ponudu za poboljšanje vašeg portala.

Upit za dostavu ponude za izradu portala ili optimizaciju postojećeg možete slati na info@xxlclass.com