WeCreativez WhatsApp Support
Kontaktirajte naš tim putem WhatsApp aplikacije
Poštovani izvolite kako Vam možemo pomoći?

Izrada prezentacijskih web stranica

Pod pojmom prezentacijske web stranice podrazumjevamo web stranice kojima se vrši prezentacija određenog preduzeća, firme, proizvoda, brenda, ulsuge, javne ličnosti i slično. Ove web stranice su idealne za klijente koji će putem web stranice izvršiti prezentaciju svojih usluga i proizvoda na unikatan i moderan način.

Laki web shop XXL STUDIO TUZLA

Dakle ovdje se radi o web stranicama koje na moderan način prezentuju frimu njene usluge, proizvode, te koje imaju jednu ili više kontakt formi koje na email klijenta šalju informacije koje posjetioci web stranice unesu u njih.

Ono što odlikuje sve web stranice koje izradi naš tim jeste, jednostavnost rukovanja istom, čist i stabilan kod, moderan dizajn (pratimo sve najnovije trendove), optimizacija brzine učitavanja iste. Ne radimo na ne provjerenom kodu niti puštamo web stranicu u opticaj bez detaljnog testiranja i provjeravanja iste. Ovim načinom sprječavamo mogućnost nastanka velikih problema na web stranici tipa da neki kod pravi problem ili onemogućava web stranicu u normalnom funkcionisanju.

Sve prezentacijske web stranice su prilagođene svim web preglednicima te svim uređajima sa kojih se posjećuju (računar, mobitel, tablet, tv…). Naš tim posebnu pažnju pridaje unikatnom dizajnu svake web stranice te UX/UI dizajnu. Pitate se šta je to UX/UI dizajn, ukratko to je dizajn koji je prilagođen posjetiocima web stranice, a to će posjetiocima vaše web stranice omogućiti da na lak i moderan način dođu do traženih informacija što će zasigurno povećati prodaju vaših proizvoda i usluga.

Svakom projektu pristupamo sa posebnom pažnjom te na osnovu klijentovih zahtjeva vršimo izradu modernih i unikatnih prezentacijskih web stranica.

Ako imate već web stranicu i želite održavanje, popravku ili redizajn slobodno nam se javite.

Za vas smo kreirali tri paketa izrade prezentacijskih web stranica, no ako imate zahtjeve mimo tih paketa slobodno nam se javite i mi ćemo vam izdati ponudu za taj dio.

Unutar ovih paketa nije predviđeno održavanje web stranice. Održavanje web stranica je moguće ugovoriti zasebno više o tome na možete pročitati ovdje

Ako želite našu ponudu za izradu bilo kojeg tipa prezentacijske web stranice molimo da nam vaše zahtjeve povodom iste pošaljete na ovaj email: info@xxlclass.com