Vršite prodaju online uz pomoć naših naprednih i modernih web trgovina

Ovaj tip web stranice preporučujemo za sve pravne i fizičke osobe koje se bave trgovinom. Web trgovine su posebne web stranice koje imaju za cilj da na moderan način prezentuju artikle te da omoguće posjetiocu da iste naruči i izvrši online plaćanje.

Nakon narudžbe od strane posjetioca web stranice ista se generiše putem sistema i šalje na email prodavca. Također prodavac u administraciji web stranice ima podatke o narudžbi te podatke o statusu iste.

Posjetioc nakon narudžbe na svoj email dobija poseban email potvrde narudžbe u kome su navedeni svi artikli koje je naručio te ID narudžbe po kome može od prodavca da zahtjeva status iste.

Prodavac u administraciji web stranice ima punu analitiku posjeta sa svim naprednim podacima (loakcija, vrijeme, bounce rate…) koji mu omogućavaju detaljno praćanje te analizu.

Prodavac ima mogućnost jednostavnog dodavanja novih proizvoda te uređivanja svog ostalog sadržaja na web stranici.

Sve web prodavnice su prilagođenje svim web preglednicima i uređajima (računar, mobitel, tablet, tv…) sa kojih se gledaju. Također svaka web trgovina ima prilagođen UX/UI dizajn što omogućava posjetiocima da na lak i moderan način izaberu te naruče artikle.

Ako želite našu ponudu za izradu web trgovine ili održavanje i redizajn postojeće molimo vas pišite nam vaše zahtjeve na ovaj naš email: info@xxlclass.com