WeCreativez WhatsApp Support
Kontaktirajte naš tim putem WhatsApp aplikacije
Poštovani izvolite kako Vam možemo pomoći?
Vršite prodaju online uz pomoć naših naprednih i modernih web trgovina

Ovaj tip web stranice preporučujemo za sve pravne i fizičke osobe koje se bave trgovinom. Web trgovine su posebne web stranice koje imaju za cilj da na moderan način prezentuju artikle te da omoguće posjetiocu da iste naruči i izvrši online plaćanje.

Nakon što posjetilac izvrši narudžbu na web stranici u sistemu se kreira email koji dolazi prodavcu na njegov email. Također prodavac unutar administracije web stranice tačno vidi broj narudžbi te sve detalje istih.

Vi kao prodavac kroz administraciju web stranice na vrlo lak način možete da dodate proizvode i da ih uređujete. Osim uređivanja proizvoda imate i mogućnost uređivanja svih ostalih detalja kao što su cijena, dostava, proces narudžbe i slično.

Sve web trgovine imaju moderan dizajn koji posjetiocu odaju vaš profesionalizam i vaša trgovina odmah dobija na popularnosti. Naime naučno je dokazano da dobar dizajn utiče na veću prodaju, tako ako vam je web trgovina izbrkana i nabacana raznim stvarima bez dobrog dizajna i organizacije ona će odbiti kupca od namjere da izvrši kupovinu.

Često se u praksi dešava da prodavac putem web shopa nije u stanju da proda veliki broj proizvoda iako su ti proizvodi vrlo kvalitetni, razlog tome je najčešće loš dizajn web trgovine i loša organizacija iste. Posjetioc dođe na web trgovinu sa razlogom da kupi taj proizvod no sam dizajn web trgovine i organizacija kategorija iste ga zbune da kupac kasnije i odustane od narudžbe.

Zbog toga mi radimo web trgovine sa modernim dizajnom koji kupcu neće praviti problem pri narudžbi proizvoda.

Osim dobrog dizajna i organizacije proizvoda veoma veliki razlog zbog čega vlasnici web trgovina nemaju veliki broj narudžbi jeste i brzina učitavanja web trgovine. Ukoliko web trgovina nema optimalnu brzinu učitavanja znajte da ćete imati manji broj narudžbi jer posjetioc ne želi da čeka vječnost kako bi se otvorila vaša web stranica a onda i vječnost kako bi izabrao artikle i naručio.

Pri izradi web trgovina mi posebno pazimo na brzinu učitavanja iste.

Sve web trgovine rade se na način da se prilagođavaju uređajima sa kojih se posjećuju (mobitel, tablet, TV, Desktop, Laptop).

Nakon izrade web trgovine za istu vršimo SEO optimizaciju i povezujemo je sa Google tražilicom.

Ako želite našu ponudu za izradu web trgovine ili održavanje i redizajn postojeće molimo vas pišite nam vaše zahtjeve na ovaj naš email: info@xxlclass.com

Možete nas kontaktirati i na ovaj broj telefona: +387 61 884 830